söndag, oktober 09, 2005

Bakom dörrarna på P3

I fredags var vi på P3 vilket inte nästan ALLS var läskigt. Förundrarn är fortfarande stor. På bara en vecka har saker avdramatiserats oerhört. Mkt bra, mkt bra. Vi fick den Stora Turen runt hel radjohuset och fick se allt från studio 13 till arkivet med 8954323 skivor. Dock inte Tysta rummet för våran guide hittade inte dit. Hela huset var så stort att om Per Sellin hade lämnat oss där hade vi inte hittat ut på en vecka. Man undrar lite om inte det fanns rum som bara fanns där ibland, typ om man gick förbi tre gånger och räknade baklänges från hundra varje fullmåne. Inte omöjligt.

Har målat och spikat på R´s hus. Vi börjar se en ände på detta evighetshus. Vilket är en väldig tur då engagemanget börjar tryta på flera håll. Så idag har vi snickrat hela dagen och avslutade den med en helt ENSAMkväll på åkern med tänd brasa och läxgörning.

Vi har en plan för nästa termin! En fotokurs på kvällen, jobb på Pocketshop och första sökningen till Beckmans. Kanske i en egen lägenhet! Planer är bra. Jag tycker om planer. Sedan brukar livet alltid lägga till några oväntade knorrar men det känns liksom bättre när man är lite förberedd.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Mitt kloka maskrosbarn...

Snart ska jag gå o kolla på Samaritgränd! Jag bakar lingonlimpa o lyssnar på P2 - en typisk tant-söndag m a o.

in-a-spacesuit sa...

Underbar bild. Underbar bloma.

GRATTIS TILL JOBBET!!!