måndag, oktober 09, 2006

Fattigt studentliv.



Nu lever man som en äkta student med hål i plånboken och tomma fickor. Att det ska vara så svårt att hålla i pengarna! Måste träna mer på att ställa om bankbokstänket, att vi numera lever under fattighetsgränsen och INTE på heltidslön. Men om vi svälter ihjäl så är det ett väldigt välkätt skelett ni kommer att hitta!

Annars har helgen faktiskt gått överaskande fort. Lunch på 'stan' i fre, en sväng förbi Kupolen i Borlänge under ösregn (Kupolen är Dalarnas motsvarighet till Globen, fast de har bara gjort halva) och sedan t o m en tur ut på Lucky House igår. Blev riktigt positivt överaskad då alla fövarnat mig om vilket hak det var. Då har de inte vart ute o skakat rumpan i Bålstas hemtrakter!

Så om man summerar helgen så är det faktiskt inte så konstigt att min plånbok dammar. Nåja, har införskaffat ett träningskort så helt sysslolös kommer man iaf inte bli. Var på Yoga-Pilates idag. Intressant kombo. Fick nästan bort all träningsvärk från Power Baren i ons. Vi är fortfarnde några som går stelt.

Mua har dessutom tagit sitt första bad (någonsin..?). Jo det är sant, bildbevis kommer! Måste kammas till bara lite så är hon så gott som ny! Chipp o haj!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Fick hon bada med dig i badkaret? Eller blev det diskbaljan?

Här hostas o nyser, fast med gott mod. Har möblerat om(!) så ditt rum ser ut som ett riktigt rum igen o inte ett övergivet skräprum. Trevligt. Bilder kommer när det är klart - typ februari...

in-a-spacesuit sa...

Kara studenten. Har kommer en gigantisk puss. Och jag kan bade lasa och svara pa email nu. Fast skriva har, det gar bara pa riktiga datorer. Inte var gamla hack (som stanger av sig nar man anvander s k formular pa internet). F o sitter jag bredvid ca 120 studenter i stor datahall just nu. Alla med skral plonka. Plonka ar slang for plonbok. Jag tror det ar dags att ga och ta en frukostmacka nu. *kurr* Lyllo dig som ar i Leksand. Ar det frost pa morgnarna an? Bra att du har tva vantar nu. Eftersom du har tva tassar. Menar jag. Oj, jag behover verkligen frukost. *KURR!!* Ps Australian Idol ar i jamforelse med arets upplaga i Sverige som om alla uttagits ur en enda liten Tommelilla eller Grums eller sa. Med undantag for en stor artist. Bobby Flynn. Men alltsa. Vilken! kvalitet pa svenska serien i ar.:)