tisdag, februari 07, 2006

Jaja jag vet!

Så nu väntar jag bara på alla goda råd som "Du har bara en kropp", "Var rädd om dina knän - du får inga nya!" eller "Hellre en god hälsa än en god ekonomi". Och tro mig jag VET allt det. Och jag SKA göra nått åt det. Men det gör inte knäinvesteringar ett dugg roligare än att köpa nya vårskor eller åka till Filippinerna..


knäsveda och madonna-terror

Jag vet inte vad det är med mitt knä och rogers bortresande men om det finns ett samband så tycker jag han ska åka hem med det samma! Det har dummat sig jättemycket idag, inte ur-ledat sig utan mer som precis efter drn stack in en kamera. Det hugger till och hela benet viker sig och det gör ont! Det har aldrig gjort ont förut, bara liksom vridit sig och det har mer varit en obehaglig känsla, men en känsla man känner igen! Nu känns det som om knäskålen på nått sätt fastnar i den där sprickan jag (iaf förut hade!) och "hakar i" och sen släpper med ett snäpp. Har ingen aning om det faktiskt kan göra så men det är så jag föreställer mig eländet. Buhu, så jag måste till doktorn igen men jag har inte råd! Elletr rättare sagt jag vill inte ta mig råd. Jag satt fan inte o slet 9 nätter på posten för att alla pengar skulle gå till mitt knä! Vi lever för sjutton i Sverige! Då ska det inte behöva vara så! Och eftersom jag äntligen bestämt mig för att köpa nya glasögon (har räknat ut att de jag har nu är sedan 8:e eller 9:e klass, med andra ord på tiden att förnya dem!) så tänkte jag att man kanske bara ska investera i en kroppsdel i taget.

Så nästa månad så blir det nog knäet! Fast då ville jag ju klippa mig.. Darn.. Och dessutom så har jag sett en jättefin blus på Zara som jag nog bara måste investera till min stackars torso - den har VERKLIGEN sett hängig ut på sistonde. Det skulle nog göra susen!

Fast oroas inte för knäet. Jag skaaa göra nånting åt det. Mamma sa att man kunde gå till hennes sjukgymnast utan remiss de 6 första ggrna. Å går inte det så får jag väl ta mig i kragen och be pappa om pengar och gå till min förra dr - fast det bär mig EMOT!

Förövrigt så har vi Madonna-terror på jobbet just nu. Skivspelaren med alla mixmusik har gått sönder så en av manegerna gick för att köpa lite skivor. Han köpte två. Madonnas nya och Robbie Williams. Och tro mig efter tre dar kan jag båda två. Utantill.